Passa al contingut principal

DERMIS

Aquesta acció englobada dins el projecte bioperformance; transcórrer diferents estats, moments, espais, sensacions, vivències, formes d’evolucionar entre moments de tensió i tendresa. Des de la meva dermis, fins a introduir-se als cossos presents.
Després de la performance Gestació on el meu ser creix i es desenvolupa per evolucionar fins el desconegut comencen un seguit d’accions on l’obscur i la llum es barregen, apareixen i desapareixen, on m’alimento i vaig creixent gràcies a un entorn i a l’acció d’aquest, mitjançant el dolor, la realitat, la tendresa i el contacte.
Comença així, la confusió i la por al desconegut fent aparèixer, la foscor. Només ambl’acció de l’espai i l’entorn del moment, que pot fer, o no, que dita foscor s’il·lumini, siguillum, el meu cos, el meu ser, gestant, es deixen fer i desfer, és el cos exposat a un temps, un espai i un entorn.
Quatre espais, quatre estats, quatre temps per acabar alimentat per una presència desconeguda i així créixer i seguir gestant un nou jo.
EMPREMTA festival internacional de performance, Cardedeu.
Març de 2015.
Fotografies de Clàudia Serrahima i Pol Roca.